Zeleninový bulgur s mátou, zelenými fazolkami a vařeným vejcem

Ideální celoroční pokrm                                                                                                         

Suroviny na 4 porce:

 

Postup přípravy:

  • bulgur uvaříme dle návodu na obalu

  • jarní cibulku nakrájíme na jemná kolečka a krátce orestujeme na olivovém oleji, přidáme zelené fazolky, najemno nakrájený řapíkatý celer, hrášek, na kostičky nakrájenou cuketu, červenou papriku a krátce společně orestujeme. Osolíme, opepříme, zakápneme limetkovou šťávou a nakonec přidáme najemno nasekanou mátu, vše důkladně promícháme.

  • při podávání klademe zeleninovou směs na rozprostřený bulgur a na vrch zdobíme vařeným vejcem

Náš tip:

Tento pokrm můžeme podávat jak teplý, tak studený jako salát. Vařená vejce můžeme nahradit vejci ztracenými nebo volskými oky.

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení