Tuňák po italsku

Pro milovníky italské kuchyně, která je zdravá rychlá, ale hlavně CHUTNÁ                                                                                                          

Suroviny pro 4 porce:

 

Postup:

Na olivovém oleji (můžeme použít i olej z tuňáka) orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nadrobno nakrájený česnek a sušená rajčata San Marzano, krátce společně orestujeme a přidáme kousky tuňáka a pokrm prohřejeme. Nakonec přidáme najemno nakrájenou bazalku, dle chuti osolíme, opepříme a smícháme s uvařenými rýžovými vřeteny. Pozn. Rýžové těstoviny vaříme stejným způsobem jako běžné těstoviny. Pozn. Těstoviny se navaří přibližně 1,5 x, tzn. že ze 100 g syrových máme cca 250 g uvařených těstovin.

Náš tip: Při podávání ozdobte pokrm strouhaným parmezánem a nakrájenými olivami dle chuti

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení