Recepty, Strana 4

Bulgur s restovanou cibulkou, se sázenými vejci, zdobený čerstvou petrželkou

Na 2 porce potřebujeme: bulgur s restovanou cibulkou 1 balení (200 g) vejce 4 ks sůl, pepř, petrželová nať olej   Návod k přípravě: Bulgur s restovanou cibulkou: Obsah sáčku 200 g nasypeme do 300 ml vařící se vody a za stálého míchání vařte cca 30 vteřin, poté odstavte ze zdroje tepla, přiklopte poklicí a nechte 5 – 10 min odležet, poté pokrm promíchejte a můžete podávat. Takto připrav...

Bulgur s jablky a skořicí zdobený bílým jogurtem s mátou a medem

Na 2 porce potřebujeme:  bulgur s jablky a skořicí 1 balení (200 g) bílý jogurt 100 g citron čerstvá máta med   Návod k přípravě: Bulgur s jablky a skořicí: Obsah sáčku 200 g nasypeme do 300 ml vařící se vody a za stálého míchání vařte cca 30 vteřin, poté odstavte ze zdroje tepla, přiklopte poklicí a nechte 5 – 10 min odležet, poté pokrm promíchejte a můžete podávat. Jogurtový přeliv...

Zeleninový bulgur s kuřecím masem na způsob rizota

Na 2 porce potřebujeme: zeleninový bulgur 1 balení (200 g) 1 ks středně velké cibule 2 stroužky česneku sůl, pepř, dle chuti petrželová nať sýr na strouhání olivový olej kuřecí prsa 200 g zelenina dle libosti – mrkev, hrášek, kukuřice, pórek apod (zeleninu přidáváme pouze v případě chceme-li pokrm vylepšit)   Návod k přípravě: Masová směs: Na rozpáleném olivovém oleji orestujeme o...

Nahoru
33 položek celkem