Rýžové těstoviny s parmskou šunkou a pestem z medvědího česneku

Lehké zdravé jídlo, které potěší každého strávníka                                                                                                                   

 

Suroviny na 4 porce:

 

Postup přípravy:

Na rozpáleném olivovém oleji orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli, poté přidáme na kostičky nakrájenou parmskou šunku a znovu orestujeme, přidáme dle chuti

pesto z medvědího česneku, krátce orestujeme a přidáme uvařené rýžové těstoviny a společně lehce a důkladně promícháme, dochutíme solí.

Při podávání zdobíme strouhaným parmazánem, hotový pokrm pokapejte pár kapkami olivového oleje (samozřejmě na dokončení pokrmu můžete dle vaší chuti použít jakýkoliv speciální olej z naší nabídky).

Pozn. Je-li pokrm sušší, lehce jej podlijeme vodou, ve které jsme vařili těstoviny.