Rýže na mexický způsob – Pikantní kuřecí nudličky s červenými fazolemi

Suroviny 2 porce:

Postup: Obsah sáčku vysypeme do 400 ml studené vody a přivedeme k varu. Za občasného míchání vaříme asi 5 minut, než se vyvaří veškerá voda. Poté odstavíme, přiklopíme poklicí a necháme ještě cca 3 minuty dojít. Takto připravenou rýži dále zpracováváme nebo rovnou konzumujeme.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej, do kterého vložíme na nudličky nakrájené kuřecí maso, osolíme, opepříme, přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli, najemno nakrájený česnek, dle chuti jalapenos pastu a krátce orestujeme, poté přidáme na kostičky nakrájené rajče a znovu krátce orestujeme, nakonec přidáme sterilované fazole s částí nálevu, který nám vytvoří šťávu, a krátce prohřejeme. Takto připravenou směs podáváme s rýží na mexický způsob a máme báječný pokrm Mexické kuchyně.