Houbové ragú

Houbová sezóna je tady, vychutnejme si je trošku jinak....

                                                                                                                                                                                                                                                      

Suroviny na 2 porce

  • Čerstvé houby mix 200 g
  • Sůl, pepř
  • Cibule 1 ks, česnek dle chuti
  • Snítka rozmarýnu
  • Citron 1 ks
  • Petrželová nať – hrstka
  • Máslo – nebo přepuštěné máslo GHÍ


Návod k přípravě

Na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený česnek a na kostky nakrájené houby, osolíme, opepříme, přidáme snítku rozmarýnu, přiklopíme poklicí a dusíme doměkka (dle potřeby podléváme vodou), když jsou houby měkké, přidáme hrst nadrobno nasekané petrželové natě a dle chuti zakápneme citronem.


Náš tip

Tento jednoduchý pokrm podáváme k našim již ochuceným přílohám, jako jsou bulgury, kuskusy či rýže. Houbové ragú je též vhodným doplňkem ke grilovaným masům.

 


Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení