Houbová rýže s jarní cibulkou zdobená sýrem

Chutný vegetariánský oběd                                                                                                                                                                                          

Suroviny pro 2 porce: 

Postup:
Obsah sáčku s houbovou rýží vysypeme do 400 ml studené vody a přivedeme k varu. Za občasného míchání vaříme asi 5 minut, než se vyvaří veškerá voda. Poté odstavíme, přiklopíme poklicí a necháme ještě cca 3 minuty dojít. Takto připravenou rýži dále zpracováváme nebo rovnou konzumujeme. Na pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo GHÍ, na kterém krátce orestujeme najemno nakrájenou jarní cibulku a poté přidáme k houbové rýži, takto připravené rizoto sypeme při podávání strouhaným
sýrem.

Náš tip: Podávejte se sterilovanou zeleninou nebo zeleninovými saláty.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení