Luncheon meat se zeleninou a Bulgurem s restovanou cibulkou

Nemáte inspiraci, co uvařit k obědu nebo večeři?

Vyzkoušejte Luncheon meat se zeleninou a Bulgurem s restovanou cibulkou.

 

Na tento recept budete potřebovat:

1 Luncheon meat 300g

1 Bulgur s restovanou cibulkou 200g

1 menší cibuli

1 mrkev

pár snítek petrželové nati

trochu pórku

trochu másla

dle chuti nastrouhaný parmezán a nakládané cibulky

 

Veškerou zeleninu a Luncheon meat nakrájíme na drobné kostky. 

Poté uvaříme v hrnci Bulgur s restovanou cibulkou dle návodu, který nalezneme na zadní straně sáčku – během jeho vaření bulgur několikrát zamícháme.

Mezitím si na pánvi rozpustíme trochu másla, přidáme mrkev, po pár minutách k mrkvi přidáme cibuli a necháme zesklovatět.

Pak přidáme nakrájený luncheon meat i s rosolem, zamícháme a necháme jej se zeleninou prohřát.

Poté přisypeme pórek a směs na pánvi zamícháme.

Do směsi přidáme uvařený Bulgur s restovanou cibulkou a zamícháme.

Nakonec přisypeme petrželovou nať a vše naposledy promícháme.

Při servírování zdobíme strouhaným parmezánem a nakládanými cibulkami.

 

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!