Luncheon meat se zeleninou a Bulgurem s restovanou cibulkou

Nemáte inspiraci, co uvařit k obědu nebo večeři?

Vyzkoušejte Luncheon meat se zeleninou a Bulgurem s restovanou cibulkou.

 

Na tento recept budete potřebovat:

1 Luncheon meat 300g

1 Bulgur s restovanou cibulkou 200g

1 menší cibuli

1 mrkev

pár snítek petrželové nati

trochu pórku

trochu másla

dle chuti nastrouhaný parmezán a nakládané cibulky

 

Veškerou zeleninu a Luncheon meat nakrájíme na drobné kostky. 

Poté uvaříme v hrnci Bulgur s restovanou cibulkou dle návodu, který nalezneme na zadní straně sáčku – během jeho vaření bulgur několikrát zamícháme.

Mezitím si na pánvi rozpustíme trochu másla, přidáme mrkev, po pár minutách k mrkvi přidáme cibuli a necháme zesklovatět.

Pak přidáme nakrájený luncheon meat i s rosolem, zamícháme a necháme jej se zeleninou prohřát.

Poté přisypeme pórek a směs na pánvi zamícháme.

Do směsi přidáme uvařený Bulgur s restovanou cibulkou a zamícháme.

Nakonec přisypeme petrželovou nať a vše naposledy promícháme.

Při servírování zdobíme strouhaným parmezánem a nakládanými cibulkami.

 

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení