Nemáte inspiraci, co uvařit k obědu nebo večeři?
Vyzkoušejte Luncheon meat se zeleninou a Bulgurem s restovanou cibulkou.
Na tento recept budete potřebovat:
1 Bulgur s restovanou cibulkou 200g
1 menší cibuli
1 mrkev
pár snítek petrželové nati
trochu pórku
trochu másla
dle chuti nastrouhaný parmezán a nakládané cibulky
Veškerou zeleninu a Luncheon meat nakrájíme na drobné kostky.
Poté uvaříme v hrnci Bulgur s restovanou cibulkou dle návodu, který nalezneme na zadní straně sáčku – během jeho vaření bulgur několikrát zamícháme.
Mezitím si na pánvi rozpustíme trochu másla, přidáme mrkev, po pár minutách k mrkvi přidáme cibuli a necháme zesklovatět.
Pak přidáme nakrájený luncheon meat i s rosolem, zamícháme a necháme jej se zeleninou prohřát.
Poté přisypeme pórek a směs na pánvi zamícháme.
Do směsi přidáme uvařený Bulgur s restovanou cibulkou a zamícháme.
Nakonec přisypeme petrželovou nať a vše naposledy promícháme.
Při servírování zdobíme strouhaným parmezánem a nakládanými cibulkami.
PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!