Po dobrém jídle, dobrá nálada
Na 2 až 3 porce potřebujeme:
- Zeleninový kuskus 200 g (jedno balení)
- 2 ks pstruh (lze i filé)
- Přepuštěné máslo GHÍ
- Sůl, pepř, citron, petrželová nať
Návod k přípravě:
Filety ze pstruha po obou stranách osolte a opepřete, vložte na pánev, kde jsme si rozehřáli polévkovou lžíci přepuštěného másla GHÍ, pstruha vkládáme do pánve vždy kůží dolů a z obou stran opečte dozlatova. Do pánve po pstruhovi vložte cherry rajčata a pomalu a krátce je ze všech stran opékejte, rajčata okořeňte a po lehkém změknutí vyndejte. Podáváme se zeleninovým kuskusem, který jsme si připravili dle návodu na obalu. Při podávání filátka ze pstruha přelijte výpekem po opékání a posypte najemno nakrájenou petrželovou natí, ozdobte řezem citronu.