Filátko ze pstruha pečené na másle s grilovanými cherry rajčaty, zeleninový kuskus

Po dobrém jídle, dobrá nálada                                                                                                                                                                                   

Na 2 až 3 porce potřebujeme:

  • Zeleninový kuskus 200 g (jedno balení)
  • 2 ks pstruh (lze i filé)
  • Přepuštěné máslo GHÍ
  • Sůl, pepř, citron, petrželová nať

    Návod k přípravě:
    Filety ze pstruha po obou stranách osolte a opepřete, vložte na pánev, kde jsme si rozehřáli polévkovou lžíci přepuštěného másla GHÍ, pstruha vkládáme do pánve vždy kůží dolů a z obou stran opečte dozlatova. Do pánve po pstruhovi vložte cherry rajčata a pomalu a krátce je ze všech stran opékejte, rajčata okořeňte a po lehkém změknutí vyndejte. Podáváme se zeleninovým kuskusem, který jsme si připravili dle návodu na obalu. Při podávání filátka ze pstruha přelijte výpekem po opékání a posypte najemno nakrájenou petrželovou natí, ozdobte řezem citronu.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení