Bulgur s restovanou cibulkou, se sázenými vejci, zdobený čerstvou petrželkou

Rychlý, zdravý, bezmasý oběd, který zasytí...                                                                                                                                     

 

Na 2 porce potřebujeme:

 

Návod k přípravě:

Bulgur s restovanou cibulkou:

Obsah sáčku 200 g nasypeme do 300 ml vařící se vody a za stálého míchání vařte cca 30 vteřin, poté odstavte ze zdroje tepla, přiklopte poklicí a nechte 5 – 10 min odležet, poté pokrm promíchejte a můžete podávat. Takto připravený bulgur použijeme jako přílohu např. k různě připraveným vejcím – vařená či sázená. Při servírování zdobíme pokrm nasekanou petrželovou natí, nebo natí jarní cibulky. Podávejte se sterilovanou zeleninou nebo zeleninovými saláty.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení