Bulgur s jablky a skořicí zdobený bílým jogurtem s mátou a medem

Vánoční čas je za dveřmi, ochutnejte náš jablečný bulgur se skořicí                                                                                                                              

 

Na 2 porce potřebujeme: 

 

Návod k přípravě:

Bulgur s jablky a skořicí:

Obsah sáčku 200 g nasypeme do 300 ml vařící se vody a za stálého míchání vařte cca 30 vteřin, poté odstavte ze zdroje tepla, přiklopte poklicí a nechte 5 – 10 min odležet, poté pokrm promíchejte a můžete podávat.

Jogurtový přeliv: 

Do bílého jogurtu nastrouhejte dle chuti citronovou kůru, přidejte na drobno nasekané lístky čerstvé máty a dle chuti oslaďte medem. Tímto přelivem zdobte při podávání. Takto připravený bulgur můžeme podávat za tepla jako hlavní chod, nebo také za studena jako dezert.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení