Bleskové ratatouille s houbami

 Oběd za 3, 2, 1...... Kdokoliv z nás si nějaký ten čas, přeci rád ušetří.  :)                                                                                                                                              

                                          

 

Suroviny na 4 porce

  • Paprika 3 barvy, od každé kus
  • Cuketa menší 1 ks
  • Rajčata 3 ks
  • Cibule 1 ks
  • Česnek dle chuti

Sůl, pepř, olivový olej 100 ml

  • Tymián, rozmarýn od každého snítka
  • Petrželová nať – hrstka
  • Drcená rajčata ve vlastní šťávě 3 – 5 lžic, v krajních případech použijte kečup
  • Houby čerstvé mix – 400 g


Návod k přípravě:

Papriky zbavíme jadřinců a nakrájíme na nudličky, rajčata a cuketu nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek najemno. Do kastrůlku dáme olej, do rozpáleného oleje dáme cibuli, česnek a orestujeme, přidáme papriky, pokrájené houby, sůl, pepř, bylinky, stále restujeme, přidáme zbytek zeleniny a restujeme doměkka (tzv. na skus), poté přidáme drcená rajčata, zarestujeme a na konec přidáme hrst nadrobno nasekané petrželové natě.



Náš tip:

Bleskové ratatouille s houbami servírujte jako bezmasý pokrm, jako přílohu můžete použít z naší nabídky ochucených bulgurů, kuskusů a rýže, tento pokrm můžete použít jako doplněk ke grilovaným masům či rybám. Ozdobíte-li pokrm při podávání strouhaným parmezánem, vytvoříte za opravdu krátkou chvíli luxusní oběd či večeři.

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení