Proč připravovat bulgur jako rychlý oběd/rychlou večeři

Získejte čas díky rychlému vaření. Připravovat rychlé obědy a večeře neznamená zapomenout na prospěšné látky. Naopak. Při plánovaném nákupu můžete měsíčně ušetřit až desítky hodin času, zdokonalit jídelníček a skvěle si pochutnat.

Bulgur je zajímavá předvařená pochoutka, která se vyrábí z nalámané celozrnné pšenice. Budete překvapeni, co v sobě ukrývá.

  • Bulgur je bohatý na vitamíny skupiny B a na minerály (železo, hořčík, fosfor, draslík, sodík, zinek a vápník).
  • Velmi rychlý způsob přípravy.
  • Výživnější než rýže.
  • Nečekaně zajímavá chuť. Bulgur prostě není jen tak nějaké zrní.
  • Výborná stravitelnost.
  • Je ideální pro dietu a diabetiky.
  • Má nižší glykemický index než většina pšeničných příloh.

Univerzálnost přináší bulgur svou neutrálností a konzistencí. Ať už z něj vykouzlíte rizoto nebo jej použijete jako samostatnou přílohu, vždy se setkáte s chuťovým úspěchem. Připravili jsme pro vás několik již hotových receptur tak, abyste ještě více času ušetřili a výsledek byl skvělý. Stačí si jen vybrat.

Vyzkoušejte náš zeleninový bulgur a nebo bulgur jako sladkou pochoutku.

Přejeme vám dobrou chuť